Madmødets første møder

Madmødet 2020 handler jo blandt andet om at skabe synlighed og dialog mellem Midt- og Vestjyllands fødevareproducenter og dem der laver og spiser maden. Som den første trædesten deltog Business Region MidtVest sammen med 12 midt- og vestjyske fødevareproducenter under fælles fane ved nordens største madbegivenhed, Food Festival.

I det fælles område ”Midt- og Vestjyske Fødevarer” kunne Food Festivals gæster få en gedigen smagsprøve på, hvad de midt- og vestjyske fødevareproducenter kan. Der blev smagt, snakket og solgt dejlige råvarer og madsnedkeren Jesper Krabbe tilberedte producenternes råvarer og produkter over bål for at inspirere både festivalgæster og producenter til at benytte nye anvendelsesmuligheder.

Opfinder og konceptejer af Papa’s Veggie Postej, Peter Bottos, var med på festivallen for at få smagstestet det nye vegetariske produkt. Med samtaler og feedback fra over 60 gæster i løbet af tre timer, fik Peter Bottos præcist det ud af festivallen, han havde håbet på:

“Det var et helt perfekt sted at afholde en smagstest. Gæsterne var meget begejstret for produktet, hvilket jo er fantastisk for os – set i lyset af, at vi arbejder på at skabe et nyt vegetarprodukt til markedet.”

Med over 200 nye nyhedsbrevsmodtagere – nye potentielle kunder – og mere end 30 nye købende kunder som afledt effekt af deltagelsen på Food Festival, var Landmand Erling Bonde, fra Økogårdene Skjern-Enge også tilfreds:

“Det var et rigtig godt set-up, hyggeligt, afslappet, velorganiset og lutter søde smil og stor hjælpsomhed fra dem, der stod for arrangementet. Det fungerede perfekt det hele og var en fin oplevelse.”