Fællesspisning, samtalesalon og oplæg om fødevarer
Vestjyllands Højskole inviterer til fællesspisning efterfulgt af et oplæg om madkultur.
Madkultur og fødevarer vil være aftenens omdrejningspunkt, og derfor vil bordene være udstyret med "samtalemenuer" med spændende emner, som I kan diskutere ved bordet, mens I nyder maden. Menuen, der serveres, vil have fokus på grønne og lokale råvarer.
Efter spisningen har højskolen inviteret foredragsholderen Bettina Buhl, som er madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation, museumsinspektør og som til dagligt arbejder med forskning og formidling af dansk madhistorie og madkultur på Det Grønne Museum.
Bettina vil holde et spændende oplæg om måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal vi også have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.
Aftenen afsluttes med kaffe og kage.
Køb din billet på linket: Fællesspisning og madsamtaler hos Vestjyllands Højskole | Business Region MidtVest (nemtilmeld.dk)