Det Grønne Rejsehold
Det Grønne Rejsehold er et tilbud til danske spisesteder, fiskehandlere, slagtere og andre, der arbejder med mad
Rejseholdet drives af Food Organisation of Denmark (FOOD) og består af en gruppe dygtige danske kokke samt kommunikations- og projektfaglige personer med indgående kendskab til restaurationsbranchen, den grønne agenda og fødevareindustrien. Rejseholdet har til formål at bakke op om det enkelte spisested og understøtte stedet med faglig sparring og inspiration til udvikling af flere grønne retter på menukortet, brug af lokale råvarer, ændret arbejdsgange, indretning og/eller markedsføring.
Projektet er en håndsrækning til danske spisesteder, der ønsker hjælp, inspiration og vejledning til at udvikle nye, grønne spiseoplevelser. Foruden udgifter til råvarer er forløbet gratis for deltagende spisesteder. Det eneste den enkelte virksomhed skal investere er tid og nysgerrighed.
Madmødet og Det Grønne Rejsehold
Vi oplever en stor efterspørgsel på grønne retter i disse år, og vi ønsker, ligesom Det Grønne Rejsehold, at gøre vores for at restaurationsbranchen i Midt- og Vestjylland har de bedst mulige forudsætninger for at imødekomme den stigende interesse.
Derfor er vi også store fortalere for Det Grønne Rejsehold, og i samarbejde med Madmødet ønsker vi at sprede mulighederne for at flere midt- og vestjyske spisesteder får et forløb helt på jeres egne præmisser.
Det Grønne Rejsehold