Madmødets Nyhedsbrev februar 2024

Vi oplever stor opbakning til Madmødet igen i år, og I byder ind med ideer, arrangementer og Madmødet-menuer som aldrig før. Heldigvis er vi Danmarks største fødevarefejring, så plads løber vi ikke tør for lige foreløbigt.

Inden længe offentliggør vi det foreløbige program for Madmødet 2024 på vores hjemmeside, så vi kan påbegynde markedsføringen af de mange spændende tiltag rundt i regionen i uge 21.

Læs nyhedsbrevet her

Madmødets Kokkeelevbattle gav adgang til European Young Chef Award

Sanders kreative innovation og kulinariske evner blev af de internationale dommere anerkendt med en flot 3. plads i Frankrig. Med den flotte placering sætter Sander Midt- og Vestjylland på det gastronomiske verdenskort. Konkurrencen er organiseret af The International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism (IGCAT), som desuden udnævnte Århus og Region Midtjylland til Europæisk Gastronomi Region i 2017. IGCAT har netop lanceret en video med klip fra årets kokkekonkurrencen i Frankrig.

Læs hele nyheden her

Julehilsen fra Madmødet

Flæskesteg, brune kartofler, frikadeller, medister, rødkålssalat, sylte, risengrød, æbleskiver - listen over retter vi forbinder med jul er lang. Maden spiller en stor rolle i vores juletraditioner, og den giver os noget at samles om. Maden og råvarerne har også spillet en stor rolle hos os i det forgangne år, og vi ved, at den gør det hos jer hver eneste dag. Vi vil gerne sige jer tak for de mange gode dialoger, inputs og indsatser, som I har bidraget med i løbet af året, hvilket netop er formålet med Madmødet: at give jer et talerør, et udstillingsvindue og mulighed for at mødes og skabe nye initiativer og samarbejder.

Julehilsen Fra Madmødet

Madmødets Nyhedsbrev November 2023

Planlægningen af Madmødet 2024 er allerede i fuld gang, og datoen er nu fastsat. Hvis du endnu ikke har gjort det, så sæt et stort kryds i din kalender d. 20. - 26. maj 2024. Vi er så småt begyndt at række ud til jer, så vi sammen kan arrangere endnu en smagsfuld begivenhed, men hvis du allerede nu sidder med gode ideer, et arrangement i tankerne eller har brug for sparring, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til dit input!

Læs nyhedsbrevet her